Hala za fudbal i ostale sportove

Igrajte kod nas

Flavium Sportska hala za fudbal je idealno mesto za one koji žele najbolje uslove za trening. Posetite nas i igrajte mali fudbal, košarku, tenis, odbojku, rukomet…

Nalazi se u kompleksu sportskih objekata oko stadiona OFK Beograd. Hala je luksuzno uređena, potpuno nova i zadovoljiće i one najzahtevnije ljubitelje sporta sa loptom.

hala za fudbal
Hala za fudbal Flavium

Kontaktirajte nas i rezervišite željene termine

Profesionalna podloga

Našu salu ističe profesionalni teraflex pod za mali fudbal. Iskustva profesionalaca pokazala su da ova podloga za trening smanjuje rizik za povrede. Sa druge strane, teraflex omogućuje najbolji trening, mogućnosti i ugođaj za vreme igre. Zadovoljite se samo vrhunskom podlogom za bezbednu igru i najbolje performanse.

Idealna temperatura

Temperatura u našoj hali za fudbal je uvek odgovarajuća. Budući da sportski kompleks raspolaže sopstvenim etažnim sistemom za grejanje, u mogućnosti smo da održavamo temperaturu na najbolji mogući način. Drugim rečima zimi je toplo, a leti prijatno za igru.

Najbolji uslovi

Hala je odlično osvetljena uz pomoć brojnih reflektora. Udobnost pre i posle treninga obezbediće Flavium kafe koji se nalazi odmah pored. Hala za fudbal poseduje dve uredne svlačionice opremljene podnim grejanjem i tuševima. Priuštite sebi zaslužen aktivan odmor u našem sportskom kompleksu.

Parking i lokacija

Korisnicima hale na raspolaganju je prostrani parking OFK Beograd sa ulazom iz ulice Mije Kovačevića. Centralna lokacija i parking omogućuje vežbačima lak dolazak javnim prevozom ili sopstvenim vozilom.

Mogućnosti korišćenja hale za fudbal

Hala je po dimenzijama idealna igranje fudbala 4 na 4 čoveka. Ali i za veći broj ljudi, kao i za ostale sportove. Opremljena je sistemom za lako postavljanje mreže za tenis i odbojku. Takođe poseduje koševe, male golove, i veće golove sa sistemom za lako izvlačenje.

Kako rezervisati termine

Ukoliko želite da koristite halu nazovite nas na telefon 063 300 137. Menadžer će Vas informisati o slobodnim terminima i uslovima.