Brazilski Džiu Džicu

Sala Flavium I:

Ponedeljak od 20:00
Sreda od 20:00
Petak od 20:00

Sala Flavium II:

Utorak od 20:30
Četvrtak od 20:30
Subota od 13:00

BJJ Zarlock

Trener: Žarko Vasilijević

Kontakt: 063/ 300 137

bjjzarlock.rs

Šta je Brazilski Džiu Džicu

Brazilski Džiu Džicu je dokazano najefikasnija veština za borbu jedan na jedan. Kroz MMA sport, i čuvenog UFC takmičenja se pokazala kao najbolja i neprikoslovena za realnu borbu prsa u prsa. Ovaj revolucionarni borbeni stil se fokusira na svođenje u parter (obaranje), kontrolu na zemlji, i završnicu polugom ili gušenjem. Pored samoodbrane Brazilski Džiu Džicu se trenira i kao vrlo interesantan sport čija popularnost raste, i od koga se puno očekuje.

Zašto da trenirate Brazilski Džiu Džicu (BJJ)

BJJ treninzi omogućiće studentima da uče samoodbranu ali i da podignu fizičku spremu. Veština omogućava da uz pomoć tehnike i brzine osoba sitnije građe ili nežnijeg pola efikasno može zažtititi sebe od napada višestruko težeg i jačeg protivnika. Kako BJJ spada u rvačke sportove idealna je za jačanje tela. Što dovodi do drastičnog pomeranja granica izdržljivosti, kao i povećanje snage redovnih polaznika. Dodatno, treniranje sa nama će pružiti mogućnost onima koji žele da se takmiče za osvajanje medalja i dokazivanje u sportskom smislu. I na kraju najvažnije što se kroz BJJ treninge može naučiti je pozitivan način razmišljanja, poštovanje, pribranost… Drugim rečima BJJ životni stil.

O našoj akademiji

Žarlok Jiu-Jitsu akademija nalazi se u Beogradu, i svi treninzi se održavaju u Flavium sportskim salama. U njoj vlada pozitivna atmosfera, idealna za savladavanje osnova Brazilske džijudžice. Glavni trener Žarlok BJJ akademije je nosilac crnog pojasa Žarko Vasilijević. Višestruki je prvak Srbije i osvajač mnogobrojnih internacionalnih medalja. Žarlok BJJ akademija je otvorenog tipa. Dobrodoši su svi koji žele da uče i treniraju, neovisno od nivoa (rekreativni ili takmičarski), uzrasta ili pola. Prvi trening je besplatan. Posetite nas u prvom sledećem terminu, i počnite da trenirate sa nama.