Yoga Flavium

Yoga = Manje stresa!

Yoga Flavium

Sala Flavium  I:

Utorak: 17:20 – 18:30
Četvrtak: 17:20 – 18:30

Sala Flavium II:

Sreda: 18:15 – 19:30
Petak: 18:15 – 19:30

Nedelja 11:00 – 12:30

Intruktor: Dragan Marković

Kontakt: 064 11 15 604

Yoga Flavium

Yoga Flavium svim ljubiteljima ove drevne discipline predstavlja trenutno najpopularniju vrstu joge u svetu, Hatha jogu koja doprinosi fizičkoj i mentalnoj dobrobiti čoveka. U prijatnom ambijentu naše sale održavaju se časovi joge koje vode instruktori sertifikovani od strane Joga Saveza Srbije.

yoga     yoga    yoga

Hatha joga je najzastupljenija grana joge danas i u praksi je najčešće mešavina dve ili više vrsta joge. Sam naziv potiče od dve reči “Ha”- što znači sunce i “Ta” – što znači mesec, što ukazuje na balans toplog i hladnog, odnosno na balans mirovanja i pokreta.

Hatha joga koju radimo u Flavium sportskoj sali, asanama (položajima tela, tj. vežbama), pranajamom (tehnikama disanja) i meditacijom pomaže da se svi aspekti našeg bića dovedu u međusobnu harmoniju. Joga nam pomaže u psihofizičkom razvoju i za razliku od drugih sportova nema preznojavanja, a sa fizičke strane se postiže isti efekat.

Ali, joga nije samo sport. Uči nas i pomaže da upoznamo sebe, volimo sebe i svet oko sebe, da prihvatimo sebe takve kakvi smo i da napredujemo. Iz bilo kog razloga da krenete na jogu svakako će Vam prijati, bilo zbog vežbi, bilo zbog opuštanja. Ne kaže se za džabe: “U zdravom telu, zdrav duh”.